3 tips för att slippa en 30-års kris!

Närmar du dig tretti och börjar få lite ångest? Lugn, det är helt naturligt och något de flesta genomgår. Men vi har goda nyheter, det behöver inte vara så!

Nedanför är 3 tips och mindset för den som närmar sig 30 och tycker det är lite deprimerande!

#3 Att åldras är det absolut mest rättvisa i hela världen!

Det finns inget som är så rättvist som just åldrandet. Så länge man inte dör i förtid får man exakt samma mängd sekunder, minuter, timmar, dagar, månader och år som alla andra!

Det finns många orättvisor här i världen, men åldrandet är inget av dem. Det viktiga är istället vad du gör med din tid. Kasta inte bort dina dyrbara dagar på jorden, utnyttja dem väl!

#2 Se inte negativt på tid som flytt, se positivt på den som kommer

Var glad för att tiden går och att du kan få uppleva nya saker. Tänk dig det omvända, att tiden stod stilla. Usch och fy vad hemskt, man hade inte kunnat göra någonting i livet. Allting hade varit likadant, dag efter dag… Ungefär som kung Midas som fick sin önskan uppfylld att allt han rörde vid blev till guld. Snabbt insåg han att det inte var en välsignelse utan en förbannelse!

#1 Alla möjligheter ligger framför dina fötter!

framgång!

När du fyller 30 kommer du vara mer mogen än någonsin tidigare i ditt liv. Detta innebär att du kommer ha lättare för allt, vad du än tar för dig. Du har mer livserfarenhet än du någonsin haft. Och väldigt ofta i livet är det just erfarenhet som väger tyngst.

Det är nu du verkligen ska kickstarta ditt liv på allvar! Den där drömmen om att starta eget, nu har du bästa utgångsläget! Gå in i ett seriöst förhållande, gifta dig eller skaffa barn – nu är det dags!

Var glad att du snart är en mogen 30-åring som kommer tas på 100% allvar jämfört med en 18-årig yngling!

One Comment

    Sofia

    Bra tips och mycket tänkvärt!

Comments are closed.