C/o Tretti är din fackla i mörkret efter du fyllt 30! Att fylla 30 är ofta sammankopplat med alla möjliga sorters tankar, frustrationer och problem. Men det behöver inte vara så!

Vi som skriver här på bloggen är alla 30+ och har varit så varierande länge… För övrigt söker vi hela tiden gästskribenter, tveka inte att höra av dig om det låter intressant!

Vad handlar bloggen om egentligen?

glädje!

Allt möjligt, med fokus på livet i 30-nånting! Som sagt så tar vi upp mycket av de tankar och funderingar många, främst blivande, men även befintliga 30-åringar har. Ibland går det så långt så folk går in i djupa depressioner bara för de närmar sig 30 års gränsen. Så ska det inte behöva vara enligt oss.

För att vara lite mer seriösa kan vi kalla detta för en aningen humoristisk feel good blogg. Vi tipsar om synsätt på livet, träningsmotivation eller ger råd vid hus-renovationen!

Självklart behöver livet inte förändras nämnvärt, vare sig man är 20, 30, 50 eller 70 år. Men generellt sett så förändras man varefter åren tickar iväg. Att skaffa familj är såklart en av de största förändringarna som många genomgår. Men det är även saker som bland annat innefattar mer ansvar, t.ex husköp, bilköp, pensionssparande och gud vet allt.

Håll i er för nu kör vi!