Små knep att öka ditt värde på datingmarknaden del 2.

Jag skrev, alldeles för längesen ett inlägg om att öka sitt värde på dejtingmarknaden. Nu, nästan 2 år senare tänkte jag fortsätta på det temat, lite äldre och lite visare.

Att känna sig trygg och lugn i stressiga eller hotfulla situationer är inte enkelt. Den långsiktiga lösningen är lära sig självförsvar och t.ex. meditera. Jag personligen gillar boxning men det tar en väldans tid innan det ger något vidare självförtroende, boxning är svårare än vad man tror.

Pepparspray

En snabbare ”bota symptomen istället för själva sjukdomen”-lösning är att använda pepparspray. Det kan vara vettigt att göra, jag upplever att det händer mer saker och så vidare och det kan vara skönt att veta att man åtminstone har något försvar.

Men det är som sagt en korttidslösning. Det riktiga lösningen är som sagt att lära sig självförsvar. Om du vet med dig att när folk i omgivningen och så vidare är ett hotfulla så är de ändå inget riktigt hot för dig eller dom i ditt sällskap, det är ju trots allt ofta alkohol inblandade när folk håller på och beter sig.

Hur höjer det ditt värde på datingmarknaden? Jo just av den anledningen jag nämnde ovan, att du blir mer trygg i hotfulla situationer MEN det innebär också att du kommer bli mer lugn och avslappnad överlag, sånt känner tjejer av.

Dessutom, den där gången du är ute med en tjej på en bar och något fyllo antingen börjar larva sig med henne eller dig och du kan bara lugnt och fint säga, ”Du, lägg av med det där” i lugn och fin ton. Fyllot kommer direkt förstå och känna att, det är nog dumt att bråka här och tjejen kommer genast bli mer attraherad av dig.

Så ut med dig och börja lära dig självförsvar!